Malokdo razume ta entuziazem in to ljubezen, zato drobce občutij ob okušanju vrhunske kulinarike delim le s tistimi, ki vedo, kaj pomeni biti gurman. Toda tokrat izjemoma (ne gre, da ne bi, saj se je bilo potrebno precej potruditi) izdajam, kaj se bo kuhalo in jedlo pri nas doma na božični večer.
Slavnostni meni
Nabodalo s kraljevimi kozicami na posteljici iz mlade špinače
Račje prsi v brusnični omaki z ingverjevo hruško in gratiniranim krompirjem s porom
Jogurtova krema z žafranom
Da mi ne bo po nepotrebnem zavrelo: Vzdržite se komentarjev tisti, ki so vam najbolj pri srcu pice in podobna odpadna hrana.
8 komentarjev:
Velik dela za kuharja! In kdo bo le chef? :)
Vanja, ne mi delat tega..uh, zavidam ti(vam).
Kolk dolg ste pa zbiral recepte? :)
Vsi skupaj... Z ljubeznijo Eva!
Je bilo kar za kakšen mesec dela, ampak bo poplačano. Kot vsako leto.
Sild, morda ti zaupam pripravo enega izmed shodov, morda. :)
ufff, a lahko pridem za pokuševalca?
I like your blog.
Carlos
Portugal
Drugo leto... ;)
Gurmanski popravek: hodov... ;)
Objavite komentar