JAZZY KITCHEN

sreda, 10. september 2008

Vprašanja

September greje, dežja pa od nikoder. Resno me skrbi za moj procesor. Postaja vse bolj občutljiv in razdražljiv, zamrzne zaradi malenkosti in ponori zaradi absurdne nevednosti ljudi, katero se je že naučil ignorirati.

Po kakšnem ključu določijo vrstni red objav in zakaj se prav v tem mediju vedno pojavljajo isti avtorji, kako so spravili megalomanski plakat na vrh stavbe Telekoma in kako na open air koncertih sploh lahko ocenijo število obiskovalcev, v kaj je sosed predelal sumljive rože z okenske police in ...

Vprašanja, ki sicer ne zahtevajo odgovorov, a se jih v daljni prihodnosti vseeno nadejajo, se neprestano rojevajo. Procesor melje in melje, jih požira in razgrajuje, toda ta kljubovalno vztrajajo. Kopičijo se in vse več jih je! Če orkan, ki bi malo razpihal in zalil mašinerijo, ne misli prit, si bo potrebno omislit zunanji trdi disk.
Bolj kot vsa (kratkočasju namenjena) banalna vprašanja pa mojo mašino zares žge in pogreva le dvoje:
1. Zakaj ne pokliče?!
2. Ali (potemtakem) prijatelji sploh obstajajo?!

5 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Ha ... kakšni problemi ... skrbi z procesor :>

VANJA pravi ...

Normalni. (Samo dojet je potrebno besedno igro.)

Anonimni pravi ...

Zdej pa dost! Ne dovolim javnega objavljanja mojih domislic, tvoj procesor je dovolj sposoben, da sam pogrunta kaj (skoraj tako) briljantnega..Kok me pa to razpizdi, skor najbolj!

VANJA pravi ...

Inspiracija je pogojena z doživetim in slišanim, nič ne nastane iz nič. Ta pronicljiv um, ki znane besede postavlja v novo okolje, menda ve.
Great minds think alike!

bralec pravi ...

ne procesor, ohišje in zunanja podoba krivita ugled. Tako nežnih ovac - kot ljubljenih vodij. Vanja, may the force be with you!