JAZZY KITCHEN

petek, 19. december 2008

Biti gurman

Malokdo razume ta entuziazem in to ljubezen, zato drobce občutij ob okušanju vrhunske kulinarike delim le s tistimi, ki vedo, kaj pomeni biti gurman. Toda tokrat izjemoma (ne gre, da ne bi, saj se je bilo potrebno precej potruditi) izdajam, kaj se bo kuhalo in jedlo pri nas doma na božični večer.

Slavnostni meni


Nabodalo s kraljevimi kozicami na posteljici iz mlade špinače


Račje prsi v brusnični omaki z ingverjevo hruško in gratiniranim krompirjem s porom


Jogurtova krema z žafranom



Da mi ne bo po nepotrebnem zavrelo: Vzdržite se komentarjev tisti, ki so vam najbolj pri srcu pice in podobna odpadna hrana.

8 komentarjev:

Unknown pravi ...

Velik dela za kuharja! In kdo bo le chef? :)

Anonimni pravi ...

Vanja, ne mi delat tega..uh, zavidam ti(vam).

Anonimni pravi ...

Kolk dolg ste pa zbiral recepte? :)

VANJA pravi ...

Vsi skupaj... Z ljubeznijo Eva!

Je bilo kar za kakšen mesec dela, ampak bo poplačano. Kot vsako leto.

Sild, morda ti zaupam pripravo enega izmed shodov, morda. :)

Anonimni pravi ...

ufff, a lahko pridem za pokuševalca?

Anonimni pravi ...

I like your blog.
Carlos
Portugal

VANJA pravi ...

Drugo leto... ;)

Anonimni pravi ...

Gurmanski popravek: hodov... ;)