JAZZY KITCHEN

sreda, 30. junij 2010

Zakaj?

Ker sem hudičevo ponosna, ker sem lokal patriot, ker jim to enostavno pripada, ker bo nova plošča trgala gate in zato, ker si odlična glasba zasluži dobro promocijo!

1 komentar:

Labsy pravi ...

Recimo temu, da sem se imel fenomenalno na predstavitvi videospota - srečal stare frende, spil kakšno pivce, ok, na koncu srečal še kar znosne policaje, ki so nas v še kar znosnih manirah pospravili domov...ampak najbolj, res najbolj mi je pa v občutkih ostal interni dogodek, kjer sta se moje Opažanje in Predsodek dobila na kofetu v moji glavi, pokramljala in se na koncu veselo oba nasmejala.
Zadnja 4 leta, odkar sem v LJ, sem doživel drastične spremembe okolja, iz praktično vasi pridem v betonsko okolje, kjer mi je edini hišni hobi postal računalnik in vse, kar le-ta zmore prikazat na ekranu, kar je znatno vplivalo na moje frustracije. Kot mozolji po kili čokolade so izbile na plano, hudo povečan procent nemarnih in vase zagledanih voznikov na ljubljanskih cestah pa je moje oslabljeno mnenje o ljubljanski kulturi potlačil še za par stopenj globje. In prav presenečen sem bil, kako so me na Leloo predstavitvi videospota praktično vsi ne samo oplazili s pogledom, ampak tudi z prijazno besedo, podali roko in ime....ne, dejansko nisem verjel, da se to dogaja, ne, to ne more biti, nekaj, nekaj tu ne bo narobe...
Hjah...večina jih je bila iz Leloo domačih koncev, Sevnica, Brežice, Krško in žalostno je, da takšna "malenkost" pojasni tolikšne razlike v obnašanju.
Po drugi strani pa, hjahm....se nasmehnem in prav všeč mi je, kajti tudi jaz sem velik del lokal patriota :)