JAZZY KITCHEN

petek, 25. julij 2008

TT: Še eno rundo!

Nič nenavadnega ni, da se veljaki - z že tako prepolnimi žepi - cufajo za denar oziroma delnice, ki si jih nato (zaradi gužve v sefu) malomarno tlačijo kar za štumfe in spodnje gate. Vse skupaj zelo spominja na tisto komoro iz oddaj tipa Podarim-Dobim, v kateri se, medtem ko veter premetava zelence, izbrani na vse pretege trudijo čim hitreje nagrabiti čim več.
Dandanes je nenavaden le način, s katerim si veleriti kupčkajo zlato, saj močno presega princip Čarobne kabine. Gonja za žlahtnim se je namreč sprevrgla v veliki vladni šov in futranje publicizma, naključno hlastanje po bankovcih pa je zamenjal skrbno premišljen način, ki ni nič drugega kot nesramno dobra reklama za zeleno flaško, ovita v tako imenovano protitajkunizacijo. Predrzno domiselna poteza iznajdljivih, ki končno dokazuje (sicer modrim že dolgo znano dejstvo), da pivo ni le sredstvo za pribijanje, ampak tudi nadvse uporabno družbeno orodje, podobno grabljicam, s katerim si zviti na kup vztrajno grabijo zlato listje.
In to še ni vse! Pivce predstavlja še izredno priročen izgovor za vsakdanjo rabo, razlog za večerno druženje pri Jožici, odgovor na vprašanje zakaj je nogomet tako gledljiv in tudi super uporabno vabilo, s katerim ga lahko vedno znova brezskrbno povabim k sebi..
..na eno rundo, kateri po ustaljeni navadi sledi vsaj še ena.

3 komentarji:

Anonimni pravi ...

Tukej pa res ni kej za pokomentirat.. u said it all girl!

Anonimni pravi ...

Joži hvala ti. ;)

VANJA pravi ...

HeHe.